Onderwijskundig adviseur

 

Heb jij een hart voor opleiden? Wij zoeken een adviseur die ons team van onderwijskundigen en projectleiders komt versterken. Heb jij ervaring in het onderzoeken van en adviseren over opleidingsvraagstukken en in het werken voor verschillende klanten en opdrachtgevers? Houd je ervan om projecten te leiden en tot een goed einde te brengen en wil je meewerken aan het opleiden van cursisten in diverse technische mbo opleidingen?

In de functie van adviseur/ ontwikkelaar heb je de volgende taken:
✔ Het verzorgen van workshops en trainingen. ✔ Productontwikkeling (vormgeven aan producten & diensten). ✔ Uitvoeren van vooronderzoek. ✔ Ontwikkelen van een leerlijn. ✔ Zelfstandig opstellen van een offerte-/adviesrapport. ✔ het zelfstandig vertalen van opleidings- en ontwikkelvraagstukken naar een maatwerk oplossing. ✔ Projectmatig laten verlopen van de opdracht (voldoen aan alle criteria).✔ Het zelfstandig onderhouden van middelgrote klantrelaties.✔ Signaleren van verkoopkansen.✔ Het kunnen voorbrengen van de Technicom advies-/ontwikkelproducten.✔ zelfstandig zorgen voor communicatie met de klant.✔ Werken volgens de geldende kwaliteitsprocedures.

Werklocaties:
Landelijk

Plaats in de organisatie
Technicom heeft een eigen team van docenten, begeleiders en adviseurs, waar je onderdeel van uit zult maken. De formele leiding valt onder de opleidingsmanager van Technicom. Er wordt gewerkt op verschillende locaties.

Jouw profiel
Je hebt:
✔ >5 jaar werkervaring op het gebied van opleiden of HR ✔ ervaring in de industrie is een pré ✔ ervaring met het ontwikkelen en implementeren van opleidings- en ontwikkelingssystematiek ✔ ervaring met het geven van trainingen of lessen ✔ adviesvaardigheden ✔ kennis van het mbo ✔ een afgeronde wo bedrijfskunde, organisatiekunde of onderwijskunde aangevuld met trainingen/cursussen ✔ kennis van technische ontwikkelingen ✔ kennis van ontwikkelingen in het onderwijs ✔ projectleidersvaardigheden ✔ adviesvaardigheden

Je bent:
✔ professioneel in je communicatie met collega’s en klanten ✔ accuraat en nauwkeurig ✔ in staat je eigen werk te organiseren ✔ goed in het schakelen tussen verschillende opdrachten en projecten ✔ conceptueel en analytisch ✔ flexibel en landelijk inzetbaar ✔ motiverend en enthousiasmerend

Wij bieden aan
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie aan in de dynamische opleidingsbranche op een leuke afdeling met de mogelijkheid om veel te leren.

✔ Een marktconform salaris ✔ Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden & personeelskortingen; ✔ Pensioenpremie bijdrage van 50%; ✔ 32,5 vakantiedagen; ✔ On the job training en coaching; ✔ Bij gebleken geschiktheid mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij
Technicom is één van de grootste particuliere dienstverleners op het gebied van opleiding en ontwikkeling van operators binnen de industrie. Wij onderscheiden ons bij onze opdrachtgevers door het leveren van maatwerk, hoge kwaliteit en flexibiliteit. Onze opdrachtgevers behoren tot de meest toonaangevende ondernemingen binnen de industrie. Binnen Technicom werken circa 50 medewerkers. Daarnaast werken we ook samen met een flexibele schil van freelancers.

Stuur je CV met een begeleidend schrijven voor 1 juli 2018 naar Valerie Gomez Mato (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Indien je meer informatie over de functie wilt, dan kun je contact opnemen via 010-2313733. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en het verzorgen van een korte presentatie.
loader