Start Operations Management

mystart

Op 2 april start in Hoogvliet de opleiding Operations Management. De opleiding Operations Management is bedoeld voor operators en technici die leidinggeven of leiding gaan geven aan een ploeg. Aanmelden kan nog!

De opleiding Operations Management is opgezet in samenwerking met een aantal industriële bedrijven. Leiderschapsprogramma’s van verschillende bedrijven zijn gecombineerd tot de opleiding Operations Management met als doel concrete leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen bij (aankomend) teamleiders.

In onze opleiding Operations Management leren mensen operationeel leidinggeven door een combinatie van theoretische verdieping, interactieve workshops, discussie over praktijkcasussen en persoonlijke praktijkopdrachten. De leergang is specifiek gericht op leidinggeven in de industrie en geschikt voor mensen die beginnend leidinggevende zijn of die willen ontdekken of leidinggeven bij hen past. Wij hebben de opleiding Operations Management ontworpen op basis van de Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap (Stephen Covey), vanuit onze overtuiging dat beter leiderschap begint bij jezelf. De trainers die deze operationeel management opleiding verzorgen, hebben ruime ervaring in een leidinggevende functie in de industrie – als plant manager bijvoorbeeld. Bovendien hebben zij uitgebreide kennis van managementtheorieën. Met prikkelende en herkenbare voorbeelden brengen zij de theorie naar de praktijk. Waardevol, interessant en prima toepasbaar in het dagelijks werk.

Wilt u weten of deze leergang ook geschikt is voor uw medeweker(s) neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Op onze website vind u eveneens meer informatie over deze opleiding.

Contact Direct aanmelden

loader