Docenten MBO Procestechniek

 

Bij Technicom staan kwaliteit en het tijdig behalen van het diploma centraal. Ben jij die docent Procestechniek, die van afwisseling houdt? Beschik je over didactische en coachingsvaardigheden? Spreekt het je aan om met onze cursisten aan de slag te gaan en ze optimaal in hun leerproces te begeleiden en te motiveren? Ben je flexibel en heb je een klantgerichte instelling? Kun je je goed verplaatsen in cursisten bij verschillende soorten bedrijven én op alle niveaus? Ben je ontwikkelingsgericht ingesteld en wil je je blijvend ontwikkelen door in contact te blijven met het beroepenveld? Ben je toe aan iets nieuws én beschik jij over een proactieve, resultaatgerichte en probleemoplossende instelling? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Door een toename van het aantal opleidingstrajecten zijn wij landelijk op zoek naar meerdere docenten, vast en/of freelance:

Als docent Procestechniek ben je onder andere verantwoordelijk voor het:
✔ Begeleiden en coachen van cursisten (individueel). ✔ Lesgeven aan leerlingen voor onze incompany trajecten. ✔ Begeleiden van open groepen. ✔ Verzorgen van praktijkbegeleiding. ✔ Afnemen van praktijkproeven samen met praktijkbegeleiders van de bedrijven. ✔ Verzorgen van contacten met onze opdrachtgevers (aanspreekpunt) voor wat betreft de beroepspraktijkvorming van cursisten. ✔ Administratief verwerken van voortgangsgegevens en (tussenliggende) resultaten.

Werklocaties:
Landelijk

Plaats in de organisatie
Technicom heeft een eigen team van docenten, begeleiders en adviseurs, waar je onderdeel van uit zult maken. De formele leiding valt onder de opleidingsmanager van Technicom. Er wordt gewerkt op verschillende locaties.

Jouw profiel
Je beschikt over aantoonbaar HBO-niveau in een technische richting, zoals proces-, levensmiddelen, chemische technologie of werktuigbouwkunde. Je bent in staat om les te geven aan operators t/m niveau B (MBO-niveau 3) cursisten. Het is een pré als je les kunt geven aan niveau C, ervaring hebt met lesgeven, werkervaring hebt opgedaan in de procesindustrie, didactisch bevoegd bent of bereid om je onderwijsbevoegdheid te behalen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je bereid om te reizen naar onze klanten voor incompany trajecten.

Wij bieden aan
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie waarbij je jouw inhoudelijke technische achtergrond kunt inzetten in de dynamische opleidingsbranche. Je kunt een kijkje nemen in de keuken bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de industrie. Je fungeert als een spin in het web: je hebt brede contacten met zowel opdrachtgevers, productiemanagers, HR, opleidingsfunctionarissen enerzijds en met projectleiders, onderwijskundigen, docenten en natuurlijk de cursisten anderzijds. Je werkt direct samen met ambitieuze, gedreven en ervaren collega’s en vult de functie op zelfstandige wijze in.

✔ Een marktconform salaris, dat afhankelijk is van de opgedane kennis en ervaring; ✔ Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden & personeelskortingen; ✔ Pensioenpremie bijdrage van 50%; ✔ 32,5 vakantiedagen; ✔ On the job training en coaching; ✔ Bij gebleken geschiktheid mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij
Technicom is al 30 jaar een opleider voor de industrie. Wij zijn gespecialiseerd in beroepsopleidingen voor operators, logistiek personeel en onderhoudstechnici. Daarnaast bieden wij ook veiligheidsopleidingen en korte trainingen aan. Wij maken hiervoor gebruik van ons eigen opleidingsmodel, leermiddelen en exameninstrumenten. Deze opleidingen worden incompany of op één van onze leslocaties in het land verzorgd. Daarnaast gaan wij ook met onze tijd mee en kan de cursist ook via afstandsleren de opleiding volgen. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij maatwerk, kwaliteit en flexibel onderwijs aanbieden. Onze klanten behoren tot de meest toonaangevende bedrijven door het hele land.

Indien je meer informatie over de functie wilt, dan kun je contact opnemen via 010-2313733. Stuur je CV met een motivatie naar Valerie Gomez Mato (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
loader