Accountmanager Noord- en Oost-Nederland

 

Wij willen ons team graag versterken met een nieuwe collega, die als accountmanager Noord- en Oost-Nederland onder zijn/ haar hoede neemt. Bij Technicom ben je de adviseur op het gebied van opleiden en ontwikkelen van medewerkers in de industrie en logistiek. Als accountmanager Noord- en Oost-Nederland ben je verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen. Het gehele proces van het genereren van leads tot het overdragen van een verkocht project heb je in eigen hand.

Wie zijn wij

Technicom is één van de grootste particuliere dienstverleners op het gebied van opleiding en ontwikkeling van operators en monteurs binnen de industrie. Wij onderscheiden ons bij onze opdrachtgevers door het leveren van maatwerk, hoge kwaliteit en flexibiliteit. Onze opdrachtgevers behoren tot de meest toonaangevende ondernemingen binnen de industrie. Bij Technicom werken circa 60 medewerkers. Daarnaast werken we ook samen met een flexibele schil van freelancers.

Wat ga je doen?

Het telefonisch maken van afspraken, het bezoeken van prospects en het maken van offertes vallen binnen het takenpakket. Zodra een traject akkoord wordt bevonden door een klant dan draag je het project over. Samen met je projectmanager ben je verantwoordelijk voor het traject en de klant.

Ondernemerschap is een breed begrip. Binnen deze functie heb je alle mogelijkheid om ondernemerschap te tonen en verder te ontwikkelen. Onze locatie in Heerenveen valt voor wat betreft de sales onder jouw verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s vanuit andere disciplines zorg je dat de doelstellingen worden behaald en bespreek je dit maandelijks op ons hoofdkantoor in Hoogvliet met leden van ons Management Team.

Het grootste deel van je tijd zal je bezig zijn met het genereren van nieuwe leads (circa 50% van de tijd) door met name telefonische acquisitie. Daarnaast zal je propspects en nieuwe klanten bezoeken(circa 30% van de tijd), offertes en opleidingsvoorstellen maken (circa 10% van de tijd) en zowel regionaal als landelijk overleggen met afdelingen en teams (circa 10% van de tijd).

Binnen Technicom val je direct onder de Manager Sales & Marketing en maak je deel uit van het sales & marketing team. Daarnaast ben je vast onderdeel van het team van de locatie Noord-Nederland in Heerenveen.

Functie-eisen

- Commerciële vooropleiding - Minimaal 2 jaar verkoopervaring - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Assertief karakter - Klantgericht - Affiniteit met techniek, arbeidsmarkt en opleiden.

Wij bieden aan

- EUR 2.500 tot EUR 3.500 afhankelijk van ervaring - 40 urige werkweek - 30,5 vakantiedagen - Coaching, begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling - Telefoon - Laptop - Lease-auto - Een dynamisch bedrijf met leuke collega’s - Doorgroeimogelijkheden: Accountmanager Noord Nederland --- Medior accountmanager Technicom --- Landelijk accountmanager

Indien je meer informatie over de functie wilt, dan kun je contact opnemen via 010-2313733. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken, waar ook een salespitch is inbegrepen en een afrondend gesprek
loader